Poslání městské policie v Chrudimi, v Havlíčkově Brodě a v Pardubicích - Kozlová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci objasňuje poslání městské policie v Chrudimi, Pardubicích a Havlíčkově Brodě.
Mision of town police in Chrudim, Havlíčkův Brod and Pardubice
Keywords: městská policie; obecně závazné vyhlášky; činnost; Chrudim; Pardubice; Havlíčkův Brod; veřejná správa