Využití silniční dopravy v kombinované dopravě - Divácký, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Analýza současného stavu a úroveň KD v EU a ČR, výběr vhodných druhů silničních prostředků ve vazbě na legislativní předpisy, návrh optimálního složení vozového parku silničních vozidel k obsluze atrakčního obvodu terminálu, vyhodnocení návrhu.
Taking advantage of road transportation in combined transportation
Keywords: Kombinovaná doprava; Silniční vozidla; atrakční obvody; překladač Klaus; jízdní soupravy; kontejnery ISO; kalkulace nákladů