Personální práce ve státní správě - Rösslová, Simona (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce se týka analýzy personálních činností na Městském úřadě v Moravských Budějovicích a pozornost je věnována stávajícímu systému průběžného personálního hodnocení pracovníků.
Personal works in public administration
Keywords: personální práce; personální management; hodnocení výkonnosti; Státní správa; Moravské Budějovice