Močová inkontinence u žen - Šafaříková, Václava (Univerzita Pardubice, 2008)
Předmětem bakalářské práce je především zmapování aktuální situace v oblasti močové inkontinence u žen. V teoretické části zmiňuji anatomii a fyziologii vylučovací soustavy, uvádím klasifikaci, příčiny, diagnostiku, léčbu a prevenci močové inkontinence u žen. Ve výzkumné části zpracovávám informace, které jsem získala metodou dotazníku. Zajímá mne zejména, do jaké míry jsou ženy informované o problematice močové inkontinence, o její prevenci, o metodách léčby a zda znají pomůcky pro inkontinenci.
Urinary incontinence of women
Keywords: Močová inkontinence; pomůcky; prevence; léčby; Urinary incontinence; AIDS; preventions; treatments