Koncepce pro zajištění růstu kvality v oblasti doručovacích služeb - Tesařová, Petra (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce popisuje podnik Česká pošta, s. p. a metody měření kvality listovních a balíkových zásilek. Formou marketingového průzkumu je zjištěna spokojenost zákazníků s doručovacími službami České pošty. Vyhodnocením průzkumu a analýzou je navržena koncepce k růstu kvality. Realizace návrhů je zhodnocena očekávanými přínosy, případně riziky.
Concept for ensuring quality growth in delivery service
Keywords: Česká pošta; měření kvality; doručovací služby; marketingový průzkum; koncepce; Czech Post; quality measurement; delivery services; marketing research; concepts