Analýza systému BOZP a jeho hodnocení ve vybraném podniku - Pohořálek, Aleš (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se ve své první polovině zabývá teoretickou částí, a to analýzou systému BOZP, dále se zabývá problematikou BOZP a legislativním zajištěním bezpečnosti práce. Část praktická je zaměřena na analýzu systému BOZP ve zvoleném podniku Decasport s.r.o. dále jako Decathlon.
Analysis of the OHS system and its evaluation in the selected company
Keywords: BOZP; PO; Systém řízení BOZP; rizika; legislativa; OHS; FP; OHS system; risk; legislative