Strategický management a jeho využití v podnikové praxi - Kolmanová, Monika (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá strategickým řízení. Teoretická část práce je zaměřena na vysvětlení základních pojmů, které se strategickým řízením souvisí. Dále jsou popsány jednotlivé strategické přístupy a analýzy a je uvedena formulace strategie a vybrání její optimální varianty. Praktická část práce zahrnuje základní informace o firmě SVOS, s.r.o. a informace o strategickém řízení, které je v této společnosti aplikováno. Závěrečná část práce hodnotí aplikované strategické řízení dané společnosti.
Strategic management and improvement in corporate practices
Keywords: Strategie; Strategické řízení; podniky; strategies; Strategic Management; companies