Teaching Vocabulary to Learners with Different Learning Styles - Jansová, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2010)
The thesis is devoted to teaching and learning vocabulary. Attention is focused on secondary school pupils and their individual learning styles. The action research focuses on determination of the pupils' learning styles and on optimization of the vocabulary teaching in order to meet the pupils' styles. Diplomová práce se věnuje výuce a učení se anglické slovní zásoby. Pozornost je zaměřena na žáky druhého stupně základní školy a na jejich individuální styly učení. Akční výzkum je zaměřen na zjištění individuálních stylů učení daných žáků a na optimalizaci procesů výuky slovní zásoby s přihlédnutím na zjištěné styly učení.
Výuka slovní zásoby s přihlédnutím na rozdílné styly učení žáků
Keywords: slovní zásoba; diferenciace; individuální styly učení; výuka angličtiny; individuální přístupy; učební styly; differentiation; individual learning styles; vocabulary; English language teaching; individual strategies; learning styles