Analýza smíšených otevřených investičních fondů - Brunclík, Patrik (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem bakalářské práce byla analýza a komparace smíšených otevřených UCITS fondů registrovaných u České národní banky. Nejprve jsou vybrané fondy teoreticky charakterizovány a představeny. Další část se věnuje analýze a vzájemné komparaci. Závěrem této práce je formulace doporučení pro investory, do kterých z těchto fondů investovat.
Analysis of balanced open investment funds
Keywords: fondy; komparace; investice; výnosy; rizika; funds; comparison; investment; profit; risk