Rozhodovací procesy při výběru informačního systému podniku - Beluský, Milan (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce na téma se zaměřuje na analýzu současného stavu podniku z hlediska stávajícího informačního systému (IS) a následný výběr nového IS. Cílem práce je za pomoci analýz a použitých metod rozhodovacích procesů vybrat takový IS pro podnik, který bude efektivní v rámci definovaných funkčních, nefunkčních a nadstavbových parametrů v daném modulu. Nový IS by měl umožnit větší přehled informačního toku materiálu a kvalitnější zpracování dat, zjednodušit plánování a řízení výroby, vést k větší výkonnosti a konkurenceschopnosti podniku.
Decision-making processes of selection a company information system.
Keywords: dodavatelé; ERP systém; informační systémy; podniky; rozhodovací procesy; rozhodovatelé; výroba; supplier; ERP system; information systems; enterprises; decision-making processes; decision-makers; production