Podniková kultura podporující výkonnost - Klenorová, Dana (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato diplomová práce se zabývá podnikovou kulturou a jejího vlivu na výkonnost podniku. Teoretická část je věnována definicím základních pojmů "podniková kultura" a "výkonnost". Následně je práce zaměřena na analýzu charakteristik podnikové kultury podporující výkonnost se zaměřením na kreativitu, motivaci a komunikaci ve společnosti Intrum Czech, s. r. o. Na základě provedené analýzy byly porovnány výsledky s teoretickými východisky a navrhnuta vhodná doporučení ke zlepšení.
Corporate Culture Supporting Performance
Keywords: podniková kultura; výkonnost; hodnoty; vztahy; zaměstnanci; business culture; performance; values; relationships; employees