Strategie a rozvoj dopravní firmy ČSAD Liberec, a.s. - Timpel, Pavel (Univerzita Pardubice, 2010)
Autobusová doprava má nezastupitelné místo v životě obyvatel Libereckého kraje. Je to veřejná služba, která do značné míry přispívá k dobrému fungování a rozvoji našeho regionu. Pomocí autobusové dopravy se lidé dopravují do zaměstnání, do škol nebo za zábavou.Jedním z hlavních dopravců působících v Libereckém kraji je ČSAD Liberec, a.s. Společnost velmi úzce spolupracuje s dopravním odborem a obcemi v kraji.
A corporate strategy and a development of the traffic firm ČSAD Liberec, joint-stock company
Keywords: závazek veřejné služby; Autobusová linka; komerční linka; Projekt IDOL; program EMTEST; cyklobus; skibus; Jízdní řád; contractual obligation of the public service; Bus line; commercial line; IDOL Project; EMTEST Program; cycle bus; ski bus; imetable