Strategický rozvoj průmyslu a zemědělství regionu Jihlava - Musilová, Klára (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá strategickým rozvojem průmyslu a zemědělství regionu Jihlava. Hodnotí současný stav průmyslu a zemědělství v kraji Vysočina a vymezuje strategické cíle vedoucí k jejich rozvoji. Pro analyzování současných podmínek je použita metoda SWOT analýzy, ze které se pak vychází při formulaci jednotlivých strategických cílů pro oblast průmyslu a zemědělství.
The strategy development of industry and agriculture of the Jihlava region
Keywords: region Jihlava; SWOT analýza; Průmysl; strategický rozvoj; strategické plánování; kraj Vysočina; zemědělství