Odlišnosti etikety v ČR a vybraných vyspělých zemích - Krejcarová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci popisuje základní společenská pravidla chování na pracovišti. Dále se zabývá mentalitou vybraných států světa a poukazuje na odlišnost etikety v těchto zemích.
The Differences of the etiquette between the Czech republic and chosen developed countries
Keywords: etiketa; společenské chování; pracovní jednání; národní výchova; společenské chování; Česko