Návrh výukového stendu - strojní přetlakové brzdy - Luňák, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem této práce je přiblížit čtenáři všeobecně problematiku brzdových systémů a systémů strojních vzduchotlakých brzd. Dále je účelem této práce zpracovat návrh výukového stendu systému strojních vzduchotlakých brzd.
Project of educational system - hypertensive servobrake
Keywords: brzdové systémy; strojní zařízení; vzduchotlaké brzdové soustavy