Centralizace listovního doručování města Most a jeho okolí - Rambová, Eva (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je zaměřena na centralizaci listovního doručování u pošt města Most a jeho okolí. Všeobecným cílem centralizace listovního doručování zásilek jsou především úspory, které by mělo zajistit převedení pěšího doručování na doručování motorizované. Analýza stávajícího stavu zajištění a provádění listovního doručování je zpracována ve druhé části diplomové práce. Třetí část je zaměřena na návrh efektivního řešení centralizace a v poslední části je návrh ekonomicky zhodnocen.
Centralization of correspondence delivering in the town territory Most and its environs
Keywords: centralizace; listovní doručování; stanoviště doručovatele; motorizace; pracovní zátěž; centralization; correspondence delivering; deliveryman´s post; motorization; workload