Otfried Preussler und die Arbeit mit seinen Kinderbüchern im Deutschunterricht - Matulíková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá německým spisovatelem Otfriedem Preusslerem, jeho díly a jejich využitím ve vyučování německého jazyka.
Otfried Preussler a práce s jeho knihami pro děti ve vyučování německého jazyka
Keywords: Preussler, Otfried; německá literatura; literatura pro děti; Děti; fantazie; využití; vyučování; německý jazyk