Analýza marketingové komunikace společnosti Jaroslav Macenauer, Ing. - AKVARIUM - Macenauer, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato bakalářská práce se zabývá marketignovými komunikačními nástroji a jejich bližší analýzou. Úvodní část je věnována teoretickému popisu, co je to marketigový mix a jaká je úloha komunikačního mixu v systému marketingového procesu. Dále je zde uvedeno jednotlivé členění základních prvků marketingového mixu V praktické části jsou uplatňovány vědomosti nabyté z teorie. Práce se zabývá situační analýzou firmy a situační analýzou vnějšího a tržního okolí firmy. Na závěr jsou uvedeny jednotlivé návrhy změn v komunikačním mixu společnosti a jejich uvedení do praxe.
Analysis Marketing Communication Companies Jaroslav Macenauer, Ing. - AKVARIUM
Keywords: Marketing; marketing tools; Marketing mix; marketing communications; communications mix; Advertisement; advertising campaign; Situation analysis; Marketing; marketingové nástroje; Marketingový mix; Marketingová komunikace; komunikační mix; Reklama; reklamní kampaň; Situační analýza