Vzdělávání pracovníků v polygrafických firmách - Štroblíková, Ilona (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá vzděláváním pracovníků v oblasti polygrafie. V teoretické části jsou uvedeny možnosti vzdělávání, a to od vzdělávacích programů nabízených středními školami až po vzdělávání, které může být realizováno firmou, ve které zaměstnanec pracuje. V experimentální části bylo cílem zjistit, zda je pracovníkům ve firmách umožňováno vzdělávat se v oboru a jaký to má efekt. Pro lepší přehled v této problematice byl realizován vzdělávací projekt v polygrafické firmě CPI Moravia Books s.r.o. a následně průzkum formou online dotazníku.
Staff education in graphic arts companies
Keywords: vzdělávání dospělých; vzdělávání v polygrafii; forma výuky; vzdělávací program; efektivita vzdělávacího programu; adult education; staff education in graphic art companies; form of teaching; educational programs; effciency of the educational program