Bézierovy křivky - Novotný, Jan (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce je věnována algoritmům pro výpočet Bézierových křivek. Cílem této práce je implementovat tyto algoritmy do prostředí Matlabu. Dále porovnat časy potřebné k výpočtu bodů křivky v Matlabu s programem v Delphi.
Bézier curves
Keywords: Bézier curves; de Casteljau; MATLAB; Bernstein polynomials; Bézierovy křivky; de Casteljau; MATLAB; Bernsteinovy polynomy