Zhodnocení přínosů privatizace městských bytů města Pardubic - Klepetková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá otázkou vlastnictví obecních bytů a způsoby jejich využívání. Dotýká se způsobů hospodaření s nimi, kdy připadá v úvahu jejich pronájem nebo prodej. Tato práce je především zaměřena na jeden z těchto způsobů, kterým je privatizace bytů, konkrétně ve městě Pardubice, kde tento proces již patnáct let probíhá. Práce se zabývá průběhem privatizace bytů ve městě, jejími přínosy a nedostatky.
Evaluation of housing privatisation assets in city of Pardubice
Keywords: Privatizace; byty; města; pravidla; přínosy; nedostatky; privatisation; flats; cities; rules; benefits; deficiencies