Odbourávání barviv v odpadních vodách fotochemickou degradací s oxidem titaničitým - Nováková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2011)
Fotochemická degradace barviv (Oranž II, 4-(2-hydroxy-5-chlor-1-fenylazo)benzensulfonová kyselina a Methyloranž) pomocí oxidu titaničitého v trubkovém průtokovém reaktoru.
The photochemical degradation of dyes in wastewater with titanium dioxide
Keywords: azobarviva; Oranž II; Methyloranž; heterogenní fotokatalýza; 4-(2-hydroxy-5-chlor-1-fenylazo)benzensulfonová kyselina; aktinometrie; ferrioxalát draselný; trubkový průtokový fotochemický reaktor; oxid titaničitý; azo dyes; Orange II; Methyl orange; hetero photolysis; 4-(2-hydroxy-5-chloro-1-phenylazo)benzensulfonic acid; actinometry; tubular back-flow photoreactor; titanium dioxide