Analýza možností využití odpadů v podmínkách Pardubického kraje - Robová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se bude zabývat analýzou možností využití odpadů vznikajících v Pardubickém kraji podle hierarchie nakládání s odpady v souladu se směrnicí EU o odpadech, s důrazem na ekonomickou stránku. Práce bude obsahovat identifikaci možného technického potenciálu pro úspory nákladů obcí v souvislosti s výběrem poplatků za nakládání s komunálním odpadem.
Analysis of the options of utilization waste in conditions of the Pardubice region
Keywords: odpady; odpadové hospodářství; Pardubický kraj; waste; waste management; Pardubice region