Návrh rozvoje Integrovaného dopravního systému Jihočeského kraje - Bittmannová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá možnostmi rozvoje Integrovaného dopravního systému Jihočeského kraje v budoucnosti. Teoretická část popisuje a analyzuje současný stav IDS v České republice i v Jihočeském kraji. Návrhová část pak pojednává o návrzích na zlepšení současného stavu. IDS je řešen komplexně jako celek. Návrhy se týkají zavedení nových zón, rozšíření IDS o nové území včetně přesahů do sousedních krajů, mezinárodní spolupráce, změnám ve způsobu odbavení cestujících a doporučení k vylepšení zákaznického servisu.
Proposal for the development of the Integrated Transport System of the South Bohemian Region
Keywords: Integrovaný dopravní systém; Jihočeský kraj; zóny; tarif; jízdní doklady; Integrated transport system; South Bohemian region; zones; tariff; travel documents