Možnosti kompostování zelené hmoty v areálu nemocnice - Bednářová, Alena (Univerzita Pardubice, 2011)
Tématem této bakalářské práce je popis procesu kompostování v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové a zjištění, zda tento proces probíhá zcela v souladu s platnou legislativou.
Chances of composting green waste in hospital campus
Keywords: zelený odpad; kompostování; kompostovací jímka; green waste; composting; compost pit