Akcie sportovních společností - Pacner, Jiří (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu a komparaci vybraných sportovních společností pomocí zvolených kritérií. Nejdříve jsou uvedena teoretická východiska a charakteristika vybraných sportovních společností. V další části následuje komparace a komparace akcií vybraných sportovních společností. V poslední části jsou uvedeny doporučení pro investory.
Shares of sports companies
Keywords: akcie; sportovní společnosti; investice; výnos; riziko; fundamentální analýza; stocks; sports companies; investments; profit; risk; fundamental analysis