Návrh grafického řešení reklamní kampaně vybrané firmy - Vejrychová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce je zaměřena na grafické zpracování reklamní kampaně vybraného podniku. Práce je rozčleněna do dvou částí. V první jsou definovány základní pojmy související s počítačovou grafikou, marketingovou a vizuální komunikací. V druhé části je popsán samotný proces tvorby reklamní kampaně. Postup obsahuje analytickou a kreativní část. Zároveň jsou zde ukázky návrhů grafik, které byly vytvořeny za účelem splnění bakalářské práce.
Graphic design of marketing campaign
Keywords: propagační kampaň; reklama; komunikace; návrhy grafik; promotion campaign; advertisement; communication; graphic design