Česko-čínské hospodářské vztahy s důrazem na vývoj v 90. letech - Štěrba, Michal (Univerzita Pardubice, 1999)
Diplomová práce se zabývá analýzou česko-čínských hospodářských vztahů v devadesátých letech. Je zpracován také vývoj čínské ekonomiky a historie vzájemných česko-čínských vztahů.
Economic relationships between Czech republic and China with emphasis on progress in 1990s
Keywords: mezinárodní obchod; Zahraniční obchod; Export; Čína