Řízení zásob vybrané společnosti - Lacina, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce je zaměřena na řízení zásob společnosti KARSIT, která vyrábí díly pro automobilový průmysl. Na základě analýzy současného stavu, která zkoumá procesy, nákup a dobu obratu zásob, je modelově spočítána optimalizovaná úroveň zásob a provedena ABC analýza. Práce se dále také zabývá náklady, které souvisí s řízením zásob.
Inventory management of chosen company
Keywords: řízení zásob; nákup; automobilový průmysl; skladování; ABC analýza; inventory management; purchasing; automotive; warehousing; ABC analysis