Systém využití alternativní doručovací sítě v působnosti vybraného depa regionu Východní Čechy - Cíl, Marek (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na zavedení alternativní doručovací sítě v sídlech pod 5 000 obyvatel. Popisuje současný způsob využití této doručovací sítě. Dále se zabývá výběrem vhodného sídla v působnosti regionu Východní Čechy, kde je tato problematika aplikována.
System of using alternative delivery networks in the scope of the selected depot in region of East Bohemia
Keywords: Česká pošta, s.p.; alternativní doručovací síť; listovní doručovací okrsek; informační materiály; propagační materiály; alternative delivery network; delivery letter area; information booklets; leaflets