Rekonstrukce silnice III/2953, Dolní Branná- Kunčice - Syrovátka, Petr (Univerzita Pardubice, 2009)
Projekt řeší rekonstrukci silnice III/2953 v úseku obcí Dolní Branná a Kunčice nad Labem. Součástí rekonstrukce vozovky je návrh nového odvodnění vozovky a novostavby chodníku podél silnice, vedoucí ke zvýšení bezpečnosti chodců v tomto úseku.
The reconstruction of the road III/2953, Dolní Branná - Kunčice
Keywords: rekonstrukce vozovky; chodník; recyklace za studena na místě; odvodnění; reconstruction of pavement; footpath; cold recycling in place; drainage