Zavedení palivových příplatků v silniční dopravě - Mikolášek, Petr (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá problémem zvyšování cen pohonných hmot v silniční dopravě. Zjišťuji zde problémy, kde k tomu navýšení dochází. V práci řeším palivové příplatky v silniční dopravě, které by měly autodopravce ochránit před zvyšováním cen pohonných hmot.
The introduction of fuel surcharges on road transport
Keywords: palivový příplatek; palivové doložky; silniční doprava; pohonné hmoty; poplatky; fuel surcharge; fuel clauses; road transport; fuel; charges