Řízení lidský zdrojů na Městském úřadě v Jirkově - Šmejkalová, Petra (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se týká analýzy personálních činností na Městském úřadě v Jirkově. Cílem bylo zjistit, zda jsou na úřadě uplatňovány všechny personální činnosti a v případě zjištění nedostatků doporučit změny
Human resource management of a municipal autority Jirkov
Keywords: Management; Manager; manager funktion; Municipality; Human Resource Management; personal activity; Municipal Office; Management; manažeři; manažerské funkce; Obec; Řízení lidských zdrojů; personální činnosti; městský úřad