Využívání informačních systémů podniku - Velová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce je zaměřena na využívání informačních systémů podniku. První část definuje základní pojmy informačních systémů, procesního řízení a procesního přístupu. Dále jsou popsány metody a nástroje procesního modelování a metriky procesu. Závěr práce se věnuje zmapování firemních procesů, odhalení slabých stránek a možných návrhů na zlepšení.
The use of information systems in company
Keywords: information; data; information system; process; process management; process modelling; metrics; informace; data; informační systém; procesní řízení; procesní modelování; metriky