Hodnocení pracovního výkonu v systémech jakosti - Neuman, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor v práci porovnává rozdíly v hodnocení pracovního výkonu ukazateli finanční analýzy a systémem jakosti.
Keywords: pracovní výkonnost; systémy jakosti; Kvalita; podniky; výkonnost