Tvorba testovacího obrazce pro ofsetový a digitální tisk - Škola, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem práce bylo na základě literatury, která pojednává o problematice kvality tisku a testových obrazců sestavit z jednotlivých testových obrazců testové archy
Testing Image for Offset and Digital Print
Keywords: testovací obrazce; ofsetový tisk; digitální tisk; kvalita tisku; print quality; test targets