Svědkové Jehovovi a jejich vývoj v České republice zejména po roce 1989 - Blechová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zaměřuje na současnou podobu náboženské společnosti Svědci Jehovovi, věnuje se jejich historii a postavení v České republice především po roce 1989. Zvláštní kapitola je věnována Kladenskému sboru a jeho členům.
Jehovah´s witnesses and their development in the Czech Republic mainly after 1989
Keywords: Svědkové Jehovovi; sbory; Kladno; Česko