The Need for Waldorf schools - Pěchoučková, Petra (Univerzita Pardubice, 1996)
Cílem práce bylo představit waldorfské školy jako typ školství, které nejvíce odpovídá potřebám dnešní společnosti.
Keywords: Anglický jazyk; alternativní školství; waldorfská škola