Využití prostředků HLA a DIS k vytvoření počítačové hry pro více hráčů - Jakeš, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce je zaměřena na vysvětlení problematiky implementace HLA a vytvoření demonstračního programu, herního enginu, využívající real-time synchronizaci.
Use of HLA and DIS to create computer game for more players
Keywords: HLA; RTI; OMT; FOM; Java; C#; IBM PC; Tablet PC; distribuovaná simulace; real-time simulace; synchronizace; hry; HLA; RTI; OMT; FOM; Java; C #; IBM PC; Tablet PC; distributed simulation; real-time simulation; synchronization; game