Analýza vývoje vybraných odvětví s využitím Kralickova Quicktestu - Poříz, Martin (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce je zaměřena na zhodnocení vývoje vybraných odvětví při využití modifikované varianty Kralickova Quicktestu a komparace vývoje odvětví s vývojem ekonomiky v České republice pomocí vybraného ukazatele ekonomické výkonnosti. Praktická část je věnována posouzení závislosti jednotlivých odvětví na vývoji ekonomiky v dané zemi.
Analysis of development of selected branches using the Kralicek Quicktest
Keywords: bonitní a bankrotní modely; HDP; Kralickův Quicktest; poměrové ukazatele; financial standing models; financial ratios; GDP; Kralicek Quicktest