Strategie expanze firmy Proman s.r.o. na nové trhy - Nekutová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce je zaměřena na strategii vstupu firmy na nový zahraniční trh. V práci je analyzována firma, její interní a externí prostředí, včetně finanční situace. Řeší se zde i analýza strategických trhů a výběr cílového trhu. Pro cílový trh je nakonec určena strategie vstupu na nový tržní segment, vybrána vhodná forma vstupu a navrženy kroky a opatření, které bude při vstupu nezbytné učinit.
Proman business expansion strategy into new markets
Keywords: strategies; characteristics of a company; market analysis; market expansion; market entry forms; expansion strategies on the market; Strategie; charakteristika firem; analýza trhu; expanze na trh; formy vstupu na trh; strategie expanze na trh