Aktivity na podporu rodin s malými dětmi v regionu Rožnov pod Radhoštěm - Chovancová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce mapuje aktivity na podporu rodin s malými dětmi v regionu Rožnov pod Radhoštěm. První čtyři kapitoly bakalářské práce se věnují vymezení problematiky, definicím základních pojmů, charakteristice regionu Rožnov pod Radhoštěm a popisu aktivit na podporu rodin s malým dětmi v České republice. Další část práce obsahuje výčet zmapovaných aktivit v daném regionu a pilotní dotazníkové šetření v mateřských školách regionu Rožnov pod Radhoštěm.
Activities to support families with small children in Rožnov pod Radhoštěm and its surroundings
Keywords: Family; Social Services; cultural services; Children; Family Policy; Rodina; Rožnov pod Radhoštěm; sociální služby; kulturní služby; Děti; rodinná politika