Hodnocení účinnosti reklamy v komunikačním mixu - Navrátilová, Irena (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato diplomová práce vymezuje pozici reklamy v komunikačním mixu a definuje metody, které jsou využívány při hodnocení její účinnosti. Zároveň stručným kompendiem jak postupovat při návrhu, realizaci a v neposlední řadě při vyhodnocení reklamních kampaní. Součástí je i analýza reklamní kampaně Kofola Točené Léto společnosti Kofola.
Evaluation of effectiveness of advertisement in communication mix
Keywords: Communication mix; Advertisings; advertising medium; advertising campaigns; situational analyses; komunikační mix; reklamy; reklamní média; reklamní kampaně; situační analýzy