Marketing podniků s vysokým inovačním potenciálem - Koubková, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se zabývá marketingem firem zaměřených ve své činnosti na tvorbu inovací. Popisuje historický vývoj marketingu a současné trendy v tomto oboru. Podrobně se věnuje inovacím, a to především inovacím produktovým a problematice vývoje nových výrobků. Je zde rozebrána analýza zákazníka jako základní prvek při vytváření inovací.
Marketing of enterprises with a high innovative potential
Keywords: Inovace; analýza zákazníka; marketing inovačních firem; Innovation; consumer analysis; marketing of innovative enterprises