Výhody redakčních systémů při tvorbě a údržbě internetových prezentací - Šejn, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá využitím redakčních systémů při tvorbě a správě internetových prezentací. V této práci jsou podrobně popsány redakční systémy, jako podmnožina informačních systémů, určených pro správu informačního obsahu podniku. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů a definicí informačních systémů. V praktické části je demonstrován jeden z typů redakčního systému, implementovaný do konkrétní internetové prezentace. Součástí je detailní popis všech funkcí a výhod při správě této prezentace.
Advantages of redaction systems within the production and administration of Internet presentations
Keywords: Informační systémy; Redakční systémy; webové prezentace; správa obsahu; statické stránky; dynamické stránky