Přehled vybraných thyroidálních markerů, jejich využití a základy interpretace výsledků - Jahodová, Jana (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce obsahuje klinické stanovení hormonů štítné žlázy.
Keywords: thyroidální hormony; hormony; štítná žláza; regulace; metabolismus; hyperthyreoza; hypothyreoza