Modernizace veřejné správy - Nývltová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je nejprve zaměřena na vstupní a průběžné vzdělávání zaměstnanců, co na to říká zákon a jaké problémy ohledně této situace mohou nastat. V práci je zmíněn Manifest znalostí společnosti a kvalita ve veřejné správě. Dále jsou v práci popsány metodiky Benchmarking a CAF a také se práce zabývá internetem a jeho vztahem k veřejné správě. V závěru bakalářské práce je proveden výzkum na téma informovanosti občanů o možnosti využití internetových stránek Červeného Kostelce a jsou zde také popsány kontrolní mechanismy systému veřejné správy.
Public administration modernisation
Keywords: Public Administration; modernization; Education; Manifesto knowledge society; researchs; control techniques; modernizace; Vzdělávání; Manifest znalostí společnosti; benchmarking; CAF; Internet; výzkumy; kontrolní mechanismy; veřejná správa