Porovnání algoritmů vyhledávání nejkratších cest - Gago, Lumír (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá implementací vyhledávacích algoritmů Dijkstrův algoritmus a algoritmus A* pro nalezení nejkratších cest v grafu, návrhem datových struktur pro implementaci planárního grafu a jeho grafické znázornění.
Comparison of search algorithms shortest paths
Keywords: algoritmus A*; Dijkstrův algoritmus; algoritmy; datové struktury; grafy; grafika; matice; A* algorithm; Dijkstra algorithm; algorithms; data structure; graphs; graphic; matrix