Optimalizace procesu dopravy ve společnosti Mi-King, s. r. o - Rytinová, Radka (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na optimalizaci dopravního procesu ve společnosti Mi-King, s. r. o. Základem práce je analýza stávající situace dopravy ve společnosti, jejímž cílem je odhalit nedostatky dopravního systému a následně navrhnout opatření pro odstranění nebo zmírnění těchto slabých stránek. V závěrečné části práce jsou navržená řešení konfrontována se stávající situací a je vybrána taková alternativa, která je z pohledu společnosti Mi-King, s. r. o. optimální.
Optimization of transport process in the company Mi-King, s. r. o.
Keywords: proces dopravy; zasílatelé; přepravní požadavky; optimalizace; transport process; shipper; transportation demand; optimization