Výzkum spokojenosti, retence a loajality klientů vybraných neznačkových autoservisů. - Horynová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2013)
První část bakalářské práce je zaměřena na pojem hodnota pro zákazníka, jakožto základ pro utváření loajality. V druhé části je vymezen hlavní pojem práce, kterým je loajalita zákazníků, její posilování v podobě věrnostních programů a další s loajalitou související pojmy, jako je spokojenost, věrnost a retence zákazníků. Třetí a zároveň poslední část práce se zabývá výzkumem spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami autoservisu M.A.AUTOSERVIS, s.r.o..
The research of clients satisfaction, retention and loyalty by selected unbranded service stations.
Keywords: Hodnota pro zákazníka; loajalita zákazníků; spokojenost; retence; věrnost a věrnostní programy; Value for customer; customer loyalty; satisfaction; retention; allegiance and loyalty programs